Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Gyakornoki lehetőség!

2023. augusztus 19., 08:40
Jelenlegi és volt hallgatóink figyelmébe ajánljuk.
 
 
Jelentkezzenek az Európai Bizottság Fordítási Főigazgatóságánál 2024 márciusában induló fordítói gyakornoki programra, melynek révén értékes szakmai tapasztalatra és ismeretekre tehet szert.
 
Azok az érdeklődők, akik szívesen töltenének fordítógyakornokként 5 hónapot Luxembourgban, az Európai Bizottság Fordítási Főigazgatóságának Magyar Nyelvi Osztályán, 2023. augusztus 31-én déli 12 óráig jelentkezhetnek a következő webhelyen: https:/traineeships.ec.europa.eu/.
 
Azok az érdeklődők jelentkezhetnek (életkortól függetlenül), akik:
 
rendelkeznek felsőfokú alapvégzettséggel (BA);
magas szintű nyelvtudás birtokában képesek 2 hivatalos uniós nyelvről – melyek közül az egyik az angol, a német vagy a francia – anyanyelvükre, azaz magyarra fordítani;
nem rendelkeznek 6 hetet meghaladó, uniós intézménynél, szervnél vagy ügynökségnél szerzett előzetes munkatapasztalattal.
A gyakornokok utazási támogatásban és a luxembourgi tartózkodás során havi kb. 1250 EUR összegű díjazásban részesülnek.
 
A programról, valamint a jelentkezés feltételeiről és menetéről itt olvashatók további információk: https:/traineeships.ec.europa.eu/.